fbpx

3D hairstroke wenkbrauwen

Techniek 3D hairstroke wenkbrauwen

Ben je niet tevreden met de vorm van je wenkbrauwen of heb je last van haarverlies in dit gebied? Met onze 3D Hairstroke wenkbrauwen techniek kun je eenvoudig vollere wenkbrauwen creëren, met behoud van je natuurlijke kleur. Bij deze methode maken we gebruik van een geavanceerde machine en fijne naalden, waarmee we extra haarlijntjes met permanente make-up op een vrijwel pijnloze manier tatoeëren.

De resulterende haartjes zijn nauwelijks te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes en geven je wenkbrauwen een vollere en natuurlijke uitstraling. We zorgen ervoor dat de kleur en vorm perfect passen bij de algehele uitstraling van je gezicht. Het uiteindelijke resultaat is een wenkbrauw die er natuurlijk uitziet en bij jou past.

3d-hairstroke-wenkbrauwen 3d-hairstroke

Proces en Nazorg van 3D hairstroke wenkbrauwen

1. Consultatie: De behandeling begint met een consultatie waarin we je wensen bespreken en de gewenste vorm en kleur van je wenkbrauwen bepalen.

2. De Behandeling: Tijdens de behandeling gebruiken we een geavanceerde machine en fijne naalden om permanente make-up aan te brengen in de vorm van haarlijntjes. Dit geeft de illusie van extra haartjes en zorgt voor vollere wenkbrauwen.

3. Direct Resultaat: Na de behandeling kunnen je wenkbrauwen er iets donkerder uitzien. Dit zal echter geleidelijk vervagen tot het gewenste resultaat.

Nazorg:

1. Nazorginstructies: Het is belangrijk om de nazorginstructies strikt op te volgen. Dit omvat het vermijden van water op de wenkbrauwen in de eerste dagen na de behandeling en het gebruik van een speciale zalf om de huid gehydrateerd te houden.

2. Korstvorming: Na de behandeling kunnen er korstjes op de wenkbrauwen ontstaan. Het is cruciaal om deze korstjes niet zelf te verwijderen, omdat ze vanzelf afvallen.


3. Vermijd Make-up: Het is raadzaam om oogmake-up in de eerste dagen na de behandeling te vermijden om irritatie te voorkomen.

4. Zonbescherming: Na de genezingsperiode is het aanbevolen om dagelijks zonbescherming met factor 30 of 50 op de wenkbrauwen te gebruiken om de kleur te behouden en de wenkbrauwen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

5. Nabehandeling: Soms is er een nabehandeling nodig om het resultaat te perfectioneren of de kleur aan te passen, indien nodig.

Met de juiste nazorg en opvolging van instructies kun je genieten van prachtige 3d Hairstroke Wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien en lang meegaan zonder veel onderhoud.

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.