fbpx

Volume wimpers 2D/3D

Wimper extensions Russian volume 2D of 3D

Houd jij wel van een beetje glamour? Dan zijn Russian Volume 3D wimperextensions echt iets voor jou! Dit is dé trend op het gebied van last extensions. Deze techniek is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die niet gezegend zijn met veel eigen wimperhaartjes, maar die toch prachtige volle wimpers willen. Met Russian Volume 3D plaatsen we ultradunne en zachte wimperextensions in een waaiervorm. Voor deze waaiervorm bevestigen we 2 tot 6 haartjes op elke eigen wimper. Dit zorgt voor een vol, fluffy effect. Bij het kiezen van de juiste dikte, lengte en krul van de extensions, houden we altijd rekening met de draagkracht van je eigen wimpers. Zo weet je zeker dat jouw wimpers niet beschadigen.

Handgeproduceerde volume wimperextensions

Onze wimperextensions worden met de hand geproduceerd en zijn gemaakt van hoogwaardig zijde. Hierdoor zijn de lashes nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden. Per oog brengen we zo’n 100 tot 150 extensions aan. Hiervoor gebruiken we een speciale lijm zonder formaldehyde. Deze speciale bonder blijft na het opdrogen zacht en flexibel, zie en voel je niet zitten én is onschadelijk voor je eigen wimpers. Wist je dat Hanna (de eigenaresse van Beauty Art) in 2018 de 5e plaats behaalde tijdens de internationale Lash Battle op het onderdeel Russian Volume 3D? Bij Beauty Art ben je dus in hele goede handen voor Russian Volume wimperextensions!

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.