fbpx

Ombre Powder brows

De nieuwste techniek voor Ombre Powder brows

Bij Beauty Art bieden wij de nieuwste techniek op het gebied van permanente wenkbrauwen aan: Ombre Powder Brows. Deze techniek geeft een zacht, natuurlijk effect, waarbij het lijkt alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingevuld. Hiervoor gebruiken we een speciaal PMU-apparaat, die feitelijk kleine ‘pixels’ pigment in je huid aanbrengt. Dit gebeurt op 1 mm diepte. Door deze techniek is het mogelijk om een prachtige kleuroverloop te creëren in de wenkbrauw. Aan de voorkant is de wenkbrauw lichter, en naar het einde toe wordt deze geleidelijk steeds donkerder. Dit zorgt voor een naturel effect, zonder harde lijnen.

powder-brows-before ombre powder brows

De voordelen van Ombre Powder Brows:

● Powderbrows zijn geschikt voor alle huidtypes: droog, vet, gevoelig en gecombineerd
● Je wordt elke dag wakker met perfecte, natuurlijke wenkbrauwen
● Je wenkbrauwen zijn water- en wrijvingsproof
● Het resultaat gaat 1,5 tot wel 3 jaar mee, afhankelijk van je huidtype
● Powderbrows zijn ook zeer geschikt voor de rijpere huid
● Het is mogelijk om littekens of kale plekjes in de wenkbrauw te camoufleren
● Je bent direct na de behandeling toonbaar en kunt dus gewoon weer aan het werk
● De behandeling is vrijwel pijnloos, het is te vergelijken met het gevoelen epileren

Genezing en nazorg permanente make-up wenkbrauwen

Na een permanente make-upbehandeling voor je wenkbrauwen is het belangrijk om goed te begrijpen hoe het genezingsproces verloopt en welke nazorg vereist is. Hier is een kort overzicht:

1.  Direct na de behandeling: Direct na de behandeling kunnen je wenkbrauwen er donkerder en iets gezwollen uitzien. Maak je geen zorgen, de kleur zal tijdens het genezingsproces geleidelijk met ongeveer 50% lichter worden. De zwelling verdwijnt meestal binnen 36 uur.

2. Pigmentkorstjes: Tijdens het genezingsproces kunnen er pigmentkorstjes ontstaan op de behandelde plekken. Het is van vitaal belang om deze korstjes niet zelf te verwijderen, omdat dit tot ontstekingen of pigmentverlies kan leiden. Ze zullen vanzelf afvallen.

3. Resultaat: Na het afvallen van de korstjes lijkt de kleur van de wenkbrauwen bijna onzichtbaar. Dit is normaal. Na enkele weken zullen je prachtige nieuwe wenkbrauwen weer tevoorschijn komen.

4. Nabehandeling: Tussen de 6e en 8e week na de eerste sessie is er een nabehandeling om het resultaat te perfectioneren. Tijdens deze afspraak kunnen we de kleur aanpassen volgens jouw voorkeur.

Om het beste resultaat te garanderen, volg de nazorginstructies zorgvuldig op:
– Raak de behandelde gebieden niet aan met je handen.
– Vermijd contact met water en houd het droog, inclusief zweten.
– Voorkom direct zonlicht, saunabezoeken en zwembadbezoeken.
– Gebruik geen crèmes met fruitzuren of vitamine A op de behandelde plekken.

Zodra de genezing is voltooid, is dagelijkse zonbescherming met factor 30 of 50 essentieel om de kleur te behouden en te zorgen dat je lang plezier hebt van je perfecte nieuwe wenkbrauwen.

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.