fbpx

Lashlift

Lashlifting

Met Lash Volume Lift krijg jij een prachtige krul in je natuurlijke wimpers die wel 6 tot 9 weken blijft zitten. Deze wimperlift zorgt voor een mooie, open blik. Je eigen wimpers lijken er zelfs langer door! Voor deze behandeling werken we met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve producten. Lashlifting is hierdoor onschadelijk voor je natuurlijke wimpers en bevat zelfs toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.
lashlift-voor lashlift-na

Lashlift: mooie gekrulde wimpers

Dankzij lashlifting heb je geen tangen, klemmen of wimperextensions meer nodig voor mooie, gekrulde wimpers. Wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar je wimpers en elke dag genieten van een perfecte oogopslag? Laat je wimpers dan ook direct verven. Wel zo makkelijk! Hoewel je na 24 uur alles weer kunt doen met een lashlift, moet je wel zorgen dat je wimpers de eerste 24 uur niet met water of stoom in aanraking komen. Hierdoor kan de lashlift namelijk uitzakken. Reinig je wimpers daarna dagelijks met de Perfect Eyelash Foam. Zo voorkom je de ophoping van vuilrestjes en blijven je lashes healthy & happy!

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.