fbpx

Verwijderen PMU

Verwijderen PMU (Non Laser)

De PMU Removal methode wordt uitgevoerd door middel van twee soorten extractie vloeistof die op dezelfde manier worden aangebracht als PMU. De vloeistoffen werken door en breken als het ware de pigment moleculen af. Deze afgebroken pigment moleculen vormen uiteindelijk een klein korstje. Aan het einde van het genezingsproces valt het korstje af waar de oude pigment moleculen aan gehecht zijn.
 
pmu-verwijderen-voor verwijderen pmu

Wat kan je verwachten van PMU verwijderen?

● Het pigment wordt uit de huid gehaald.
● De behandeling zorgt ervoor dat het pigment ook echt verdwijnt.
● Ook rode pigmenten worden verwijderd. Dit is niet haalbaar met een laser behandeling.
● De huid geneest snel na de behandeling.
● Geen risico op littekens of pigment verstoring op de behandelde plek.
● Geen verkleuring of beschadiging aan de wenkbrauwharen.

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.