fbpx

Lipblush / Aquarel lippen

Lipblush en Aquarel lippen

De Lipblush-behandeling is een geweldige manier om je lippen een intense, langdurige kleur en een verbluffende uitstraling te geven. Tijdens deze procedure wordt het pigment gelijkmatig aangebracht over je hele lippen, wat resulteert in een look alsof je altijd perfecte lipstick draagt.

De intensiteit van de kleur kan variëren, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Of je nu op zoek bent naar een subtiele tint of een diepere, levendigere kleur, Lipblush biedt veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden. Het is ook de perfecte techniek om eventuele onvolkomenheden te corrigeren, asymmetrie te verbeteren en vollere lippen te creëren.

Met Lipblush krijg je niet alleen prachtige lippen, maar ook een langdurig resultaat dat weinig tot geen onderhoud vereist. Geniet van je intens gekleurde lippen zonder je zorgen te maken over het bijwerken van je lippenstift!
babh-lipblush babh-lipblush-utrecht

Proces en nazorg van lipblush

1. Consultatie: De Lipblush-behandeling begint met een consultatie. Hier bespreken we je wensen en verwachtingen en bepalen we samen de kleur en stijl die het beste bij je passen.

2. De Behandeling: De Lipblush-behandeling zelf wordt uitgevoerd met een speciale naald en pigment. Het pigment wordt gelijkmatig aangebracht over je lippen. De behandeling kan een licht ongemak veroorzaken, maar de meeste klanten ervaren slechts milde pijn.

3. Direct Resultaat: Je zult direct na de behandeling resultaten zien, hoewel de kleur in de eerste dagen na de behandeling wat intenser kan zijn. Dit zal geleidelijk vervagen tot het gewenste resultaat.

Nazorg:

1. Korstvorming: Na de behandeling kunnen er korstjes ontstaan op de lippen. Het is van essentieel belang om deze korstjes niet zelf te verwijderen. Ze zullen vanzelf afvallen.

2. Nazorginstructies: Volg de nazorginstructies zorgvuldig op. Dit omvat het vermijden van water op de lippen gedurende de eerste paar dagen en het gebruik van een speciale lippenzalf om de lippen gehydrateerd te houden.

3. Zonbescherming: Nadat de genezing is voltooid, is het aanbevolen om dagelijks zonbescherming met factor 30 of 50 op de lippen te gebruiken om de kleur te behouden.

4. Nabehandeling: Tussen de 6e en 8e week na de eerste sessie is er meestal een nabehandeling om het resultaat te perfectioneren of de kleur aan te passen, indien nodig.

Met de juiste nazorg en opvolging van instructies kun je genieten van prachtige Lipblush die lang meegaat zonder veel onderhoud.

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.