fbpx

One by one wimpers

Prachtige one by one wimpers

Wil jij iedere dag prachtige wimpers, maar wel een natuurlijke look? Dan zijn one-by-one wimperextensions echt iets voor jou. De naam zegt het al: met deze klassieke techniek plaatsen we op elke natuurlijke wimper nauwkeurig 1 wimperextension. Zo krijg je mooie volle en lange wimpers, maar valt het niet direct op dat je extensions draagt. Met one-by-one wimperextensions lijkt het gewoon altijd alsof je een héle goede mascara-day hebt!

One by one wimperextensions

Bij het kiezen van de juiste dikte, lengte en krul van de extensions, houden we altijd rekening met de draagkracht van je eigen wimpers. Zo weet je zeker dat jouw wimpers niet beschadigen.

Onze wimperextensions worden met de hand geproduceerd en zijn gemaakt van hoogwaardig zijde. Hierdoor zijn de lashes nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden. Per oog brengen we zo’n 100 tot 150 extensions aan. Hiervoor gebruiken we een speciale lijm zonder formaldehyde. Deze speciale bonder blijft na het opdrogen zacht en flexibel, zie en voel je niet zitten én is onschadelijk voor je eigen wimpers!

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.