fbpx

Infralash

Infralash PMU: dunne lijn permanente eyeliner

Een sprekende, open oogopslag zonder make-up te hoeven dragen: dat is toch de droom van iedere vrouw? Dit is al te realiseren met een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Met de Infralash pmu zetten wij een dunne lijn permanente eyeliner aan de de wimperaanzet. Hierdoor lijken je wimpers veel voller, en krijg je een natuurlijke, frisse look. En dat helemaal zonder wimperextensions of dagelijks make-up aanbrengen!

infralash-voor infralash-na

Proces en nazorg van Infralash

1. Consultatie: De Infralash pmu behandeling begint met een consultatie. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen en bepalen we samen de gewenste stijl en look voor je wimpers.

2. De Behandeling: Tijdens de Infralash pmu behandeling wordt met behulp van een speciale naald heel fijne pigmenten tussen de wimperhaartjes aangebracht. Dit resulteert in een natuurlijk en subtiel effect dat je wimpers er voller en donkerder uit laat zien.

3. Direct Resultaat: Direct na de behandeling zullen je wimpers donkerder lijken, maar dit zal in de dagen na de behandeling geleidelijk vervagen tot het gewenste resultaat.

Nazorg:

1. Nazorginstructies: Volg de nazorginstructies nauwkeurig op. Dit omvat het vermijden van water op de wimpers gedurende de eerste dagen en het gebruik van een speciale wimperverzorging om de wimpers gehydrateerd te houden.

2. Vermijd Make-up: Gedurende de eerste paar dagen na de behandeling is het raadzaam om oogmake-up te vermijden om de wimpers niet te irriteren.

3. Zonbescherming: Na de genezingsperiode is het aanbevolen om dagelijks zonbescherming te gebruiken om de kleur te behouden en je wimpers te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

4. Nabehandeling: Soms is er een nabehandeling nodig om het resultaat te perfectioneren of de kleur aan te passen, indien nodig.

Met de juiste nazorg en opvolging van instructies kun je genieten van prachtige Infralash die je ogen laten stralen zonder veel onderhoud.

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.