fbpx

Wenkbrauw styling

Wenkbrauwen stylen met henna

Henna brows: je hebt er vast en zeker al van gehoord. Dit is een van de meest milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Het voordeel van henna ten opzichte van normale wenkbrauwverf? Henna pakt niet alleen op de haartjes, maar ook op de huid! Zo creëren onze stylisten prachtige, volle wenkbrauwen in de perfecte shape en kleur voor jouw gezicht.
Tijdens deze behandeling brengen we je wenkbrauwen perfect in model, verven we ze en werken het netjes af met wenkbrauwmake-up.

De henna is 6 tot 8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5 tot 10 dagen op de huid, afhankelijk van je huidtype. Als je langere tijd geen omkijken wil naar je wenkbrauwen, is dit dus een ideale optie voor jou.
wenkbrauw-styling-voor wenkbrauw-styling-na

Hoge kwaliteit wenkbrauw styling

De henna die we bij Beauty Art gebruiken is van de allerhoogste kwaliteit. Deze henna bevat geen ammoniak, geen lood, geen parabenen én geen schadelijke chemicaliën. Hierdoor kunnen we er zelfs je wimpers mee verven. Daarnaast is onze henna Cruelty Free. Fijn om te weten, toch?
 
Prijs €32
 

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.