fbpx

Permanente make up Utrecht

Permanente make up Utrecht:
kies voor blijvende schoonheid

Permanente make-up Utrecht: Bij Beauty Art vind je de perfecte bestemming voor het accentueren van jouw natuurlijke schoonheid. Onze bekwame en creatieve permanente make-up artiesten staan paraat om jou een onvergetelijke transformatie te geven. Ontsnap aan het dagelijkse gedoe met make-up en ontdek de moeiteloze schoonheid van permanente make-up.

Vakkundig

Onze permanente make-up artiesten in Utrecht zijn niet alleen getalenteerd, maar ook hoogopgeleid en ervaren. Ze beheersen de kunst van permanente make-up met precisie en toewijding, waardoor je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat dat jouw natuurlijke schoonheid benadrukt.

Veiligheid en hygiëne

Bij Beauty Art stellen we veiligheid en hygiëne voorop. Onze studio in Utrecht voldoet aan strikte normen en protocollen om een schone en veilige omgeving te waarborgen. Je kunt met een gerust hart genieten van onze permanente make-updiensten, wetende dat jouw welzijn onze hoogste prioriteit heeft.

PMU op maat

Geen enkele persoon is hetzelfde, en dat begrijpen we bij Beauty Art. Onze permanente make-updiensten in Utrecht zijn volledig op maat gemaakt om aan jouw unieke stijl en voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar subtiele verbeteringen of een opvallende look, wij passen onze technieken aan om aan jouw individuele behoeften te voldoen.

De uitkomst van PMU Utrecht

Bij Beauty Art realiseren we ons dat de beslissing voor permanente make-up een persoonlijke keuze is, gericht op het verbeteren van jouw natuurlijke schoonheid en het omarmen van een moeiteloos glamoureuze uitstraling. Onze resultaten vertellen het verhaal van tevreden klanten wiens ogen zijn getransformeerd tot echte blikvangers.

Kom langs voor permanente make up Utrecht!

Wil je ons sfeervolle salon ervaren? Kom langs en laat je onderdompelen in een ontspannen sfeer, waar onze ervaren PMU specialisten klaar staan om je te verwelkomen.

Hoe maak ik een afspraak voor PMU in Utrecht?

Als je een afspraak wilt maken voor permanente make-up in Utrecht, ben je bij Beauty Art aan het juiste adres. Bij ons kun je professionele permanente make-up laten aanbrengen. Het is eenvoudig om een afspraak te regelen via de onderstaande knop. Daarnaast kun je ons ook telefonisch bereiken om een afspraak te maken voor permanente make-up in Utrecht!

Brows

Ontdek prachtig gemengde, natuurlijke wenkbrauwen met onze PMU Ombre Brows. De ombre-stijl zorgt voor een zachte overgang van licht naar donker, waardoor jouw wenkbrauwen perfect gevormd en toch natuurlijk ogen.

Infralash

Accentueer jouw wimperlijn met Infralash voor een natuurlijke, versterkte oogopslag zonder dagelijkse make-up. Ervaar de tijdloze, elegante uitstraling die jouw ogen benadrukt.

Lipblush

Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je look met PMU Lipblush. Deze techniek verbetert jouw natuurlijke lipkleur, waardoor je geniet van prachtige, langdurige lippen met een subtiele charme.

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.