fbpx

Permanente make up

Permanente make up laten aanbrengen

Permanente make up is een cosmetische behandeling waarmee je de kleur en vorm van je wenkbrauwen, ogen en lippen kunt verbeteren. Zo zie jij er op ieder moment van de dag prachtig opgemaakt uit én bespaar je veel tijd doordat je geen make-up meer aan hoeft te brengen. Of je nu gaat zwemmen, sporten of zweten: permanente make-up zit altijd goed! Door het laten aanbrengen van permanente make up krijgt je gezicht een verzorgde, expressieve uitstraling.

Met permanente make up brengen we kleurpigmenten van de allerhoogste kwaliteit aan in je huid. Dit doen we met een pen, waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst.

Permanente make up behandelingen

verwijderen pmu

Verwijderen PMU

Infralash

Lipblush / Aquarel lippen

3D hairstroke wenkbrauwen

ombre powder brows

Ombre Powder brows

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.