fbpx

Proces

Bij Beauty Art bieden wij de nieuwste techniek op het gebied van permanente wenkbrauwen aan: Ombre Powder Brows. Deze techniek geeft een zacht, natuurlijk effect, waarbij het lijkt alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingevuld. Hiervoor gebruiken we een speciaal PMU-apparaat, die feitelijk kleine ‘pixels’ pigment in je huid aanbrengt. Dit gebeurt op 1 mm diepte. Door deze techniek is het mogelijk om een prachtige kleuroverloop te creëren in de wenkbrauw. Aan de voorkant is de wenkbrauw lichter, en naar het einde toe wordt deze geleidelijk steeds donkerder. Dit zorgt voor een naturel effect, zonder harde lijnen.

powder-brows-before ombre powder brows
Google-colorCreated with Sketch.
5/5
Hanna is de beste specialist. Ik vertrouw mijn wimpers en wenkbrauwen alleen aan haar toe! Ik ben blij dat ik al meer dan vier jaar zo’n professional in mijn leven heb
Google-colorCreated with Sketch.
5/5
Van de week voor wimper lifting en wenkbrauwen geweest, super tevreden! Anya doet dit heel nauwkeurig en kundig. :) Tot volgende keer!
Google-colorCreated with Sketch.
5/5
Ik heb lippigmentatie en mijn wenkbrauwen ( powder brows) aan laten aanbrengen. Een schitterend resultaat Als ik had geweten dat het zo mooi zou worden, had ik het veel eerder laten toen. Het ziet er heel natuurlijk uit, en ben er heel blij mee. Hanna, je bent een vakvrouw!! Super bedankt!!! 🌺
Google-colorCreated with Sketch.
5/5
By far one of the best lash stylists I know!! Bijna 4 jaar blessed lieve Anja mij met de mooiste wimperextensions. Super proffesioneel, mega goed in haar werk en luistert goed naar je wensen. Geloof me, all you need in life is a good lash stylist! Tot volgende week.
Google-colorCreated with Sketch.
5/5
Hele fijne salon. Ze leveren erg mooi werk. Makkelijk parkeren. Echt heel bij met mijn Ombre Brows, ze hebben alles goed uitgelegd en overlegt omdat ik het best spannend vond maar wat ben ik blij met het resultaat! Ook laat ik mijn wimpers graag doen.
Google-colorCreated with Sketch.
5/5
Kom al vaak bij Hanna, super mooi altijd. Laatste keer vielen de wimpers wat sneller uit en er was wat miscommunicatie ( van beide kanten). Gelukkig heel goed opgelost en super fijn. Tot snel!

Contact

Voor vragen of reserveringen kun je contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Beauty Art!

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.