fbpx

Wimper extensions Utrecht

Wimper extensions Utrecht:
profiteer van prachtige wimpers!

Wimper extensions Utrecht: Bij Beauty Art ben je aan het juiste adres.  Bij ons draait alles om jouw natuurlijke schoonheid en het creëren van wimpers die opvallen. Onze ervaren en getalenteerde wimperstylisten staan klaar om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Ontsnap aan de dagelijkse routine van mascara en ontdek de moeiteloze glamour van wimper extensions.

Professionele Wimperstylisten

Onze wimperstylisten zijn toegewijd aan vakmanschap van topkwaliteit. Met jarenlange ervaring en een passie voor perfectie zorgen zij ervoor dat elke wimper extensions met precisie wordt geplaatst. Vertrouw op hun expertise voor prachtige en duurzame resultaten.

Hoge kwaliteit

Bij ons gebruiken we alleen hoogwaardige materialen voor onze wimperextensions. Van hypoallergene lijm tot zorgvuldig geselecteerde wimpers, wij streven naar de hoogste kwaliteitsnormen. Geniet van comfortabele en natuurlijk ogende wimpers die de hele dag meegaan.

Persoonlijke aandacht

Onze klantgerichte benadering staat centraal in alles wat we doen. Vanaf het moment dat je binnenstapt, nemen we de tijd om jouw wensen te begrijpen. Onze stylisten luisteren aandachtig en passen hun vaardigheden aan om een gepersonaliseerde wimperlook te creëren die bij jou past.

Het resultaat van
wimper extensions Utrecht

Bij Beauty Art begrijpen we dat de keuze voor wimper extensions  een persoonlijke keuze is is naar het verbeteren van je natuurlijke schoonheid en het omarmen van een moeiteloos glamoureuze uitstraling. Onze resultaten vertellen het verhaal van tevreden klanten die hun ogen hebben laten transformeren tot ware blikvangers.

Kom langs voor wimper extensions Utrecht!

Wil je ons sfeervolle salon ervaren? Kom langs en laat je onderdompelen in een ontspannen sfeer, waar onze ervaren wimperstylisten klaar staan om je te verwelkomen.

Wimper extensions Utrecht:
Hoe maak ik een afspraak?

Wil je een afspraak maken voor wimper extensions in Utrecht? Dan ben je bij Beauty Art aan het goede adres. Bij ons kun je wimper extensions laten zetten. Je kunt eenvoudig een afspraak boeken via onderstaande button. Ook kun je ons bellen om telefonisch een afspraak te maken voor wimper extensions Utrecht!

Korte lengte (8-10mm)

  • Ideaal voor een subtiele, natuurlijke look.
  • Geschikt voor klanten die op zoek zijn naar een bescheiden verlenging van hun natuurlijke wimpers.

Medium lengte(11-14mm)

  • Populair voor dagelijks gebruik en biedt een meer opvallende uitstraling.
  • Geschikt voor klanten die een duidelijke verlenging willen zonder te overdreven te zijn.

Lange lengte (15-17mm)

  • Creëert een dramatische en opvallende oogopslag.
  • Ideaal voor speciale gelegenheden of voor klanten die een gedurfde, glamourlook willen.

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.