fbpx

Wimper lifting Utrecht

Wimper lifting Utrecht:
profiteer van prachtige wimpers!

Ontdek de kracht van wimper lifting in Utrecht bij Beauty Art! Bij ons draait alles om jouw natuurlijke schoonheid en het creëren van wimpers die echt opvallen. Onze ervaren wimperstylisten staan klaar om jou een geweldige ervaring te bieden. Ontsnap aan de dagelijkse mascara-routine en geniet van de moeiteloze glamour van wimper lifting Utrecht bij Beauty Art. Profiteer nu van prachtige wimpers die spreken zonder gedoe!

Professionele expertise

Onze wimperstylisten bij Beauty Art Utrecht zijn doorgewinterde professionals met een schat aan ervaring. Vertrouw op hun vakkundigheid voor een wimperlifting die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengt met precisie en zorg.

Opvallende resultaten

Bij Beauty Art draait alles om wimpers die opvallen. Onze getalenteerde stylisten zijn experts in het creëren van een impactvolle uitstraling. Verlaat de salon met prachtige wimpers die de aandacht trekken en indruk maken.

Stressvrije glamour

Ontsnap aan de dagelijkse mascara-routine en omarm moeiteloze glamour met wimperlifting bij Beauty Art Utrecht. Geniet van prachtige wimpers zonder gedoe, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: stralende ogen en een zorgeloze uitstraling.

Het resultaat van
wimper lifting Utrecht

Bij Beauty Art begrijpen we dat wimperlifting een persoonlijke keuze is om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Onze resultaten spreken voor zich: tevreden klanten met ogen die echt opvallen. Ontdek zelf de impact van wimperlifting bij Beauty Art Utrecht!

Kom langs voor wimper lifting Utrecht!

Wil je ons sfeervolle salon ervaren? Kom langs en laat je onderdompelen in een ontspannen sfeer, waar onze ervaren wimperstylisten klaar staan om je te verwelkomen.

Wimper lifting Utrecht:
Hoe maak ik een afspraak?

Wil je genieten van prachtig geliftende wimpers in Utrecht? Bij Beauty Art ben je aan het juiste adres! Boek eenvoudig jouw wimperlifting-afspraak via onderstaande knop. Heb je liever telefonisch contact voor het inplannen van je wimperlifting in Utrecht? Bel ons gerust!

Vakkundige wimperstylisten

Onze ervaren wimperstylisten bij Beauty Art Utrecht zijn getraind in de kunst van wimperlifting. Vertrouw op hun vakkundigheid voor een lift die jouw ogen op natuurlijke wijze doet stralen.

Aangepast aan jouw stijl

Wimper lifting Utrecht bij Beauty Art is niet alleen een behandeling, maar een stijlkeuze. Of je nu gaat voor een subtiele, natuurlijke look of een opvallende glamouruitstraling, wij passen de lift aan naar jouw persoonlijke voorkeur.

Langdurig resultaat zonder onderhoud

Met wimper lifting Utrecht bij Beauty Art geniet je langdurig van prachtig gelifte wimpers zonder dagelijkse onderhoudsroutine. Sta op en ga meteen stralend de deur uit, klaar voor elke gelegenheid.

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.