fbpx

Permanente make up lippen

PMU lippen: ontdek langdurige resultaat!

Permanente make up lippen? Ontdek de kracht van permanente make-up voor je lippen in Utrecht bij Beauty Art! Bij ons staat jouw natuurlijke schoonheid centraal, en streven we ernaar om lippen te creëren die echt spreken. Onze ervaren PMU-artiesten staan klaar om jou een geweldige ervaring te bieden. Zeg vaarwel tegen dagelijkse lippenstift-routines en omarm de moeiteloze glamour van permanente make-up voor je lippen in Utrecht bij Beauty Art. Geniet nu van prachtige lippen die indruk maken zonder gedoe!

Professionele expertise

Onze PMU-artiesten bij Beauty Art Utrecht zijn deskundige professionals met uitgebreide ervaring. Vertrouw op hun vakmanschap voor permanente make-up die jouw natuurlijke schoonheid met precisie en zorg naar voren brengt.

Opvallende resultaten

Bij Beauty Art draait alles om lippen die opvallen. Onze getalenteerde artiesten zijn experts in het creëren van een impactvolle uitstraling. Verlaat de salon met prachtige lippen die de aandacht trekken en indruk maken.

Glamour

Ontsnap aan de dagelijkse lippenstift-routine en omarm moeiteloze glamour met permanente make-up voor je lippen bij Beauty Art Utrecht. Geniet van prachtige lippen zonder gedoe, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: stralende lippen en een zorgeloze uitstraling.

Het resultaat van
permanente make up lippen

Bij Beauty Art begrijpen we dat permanente make-up voor je lippen een persoonlijke keuze is om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Onze resultaten spreken voor zich: tevreden klanten met lippen die echt spreken. Ontdek zelf de impact van permanente make-up voor je lippen bij Beauty Art Utrecht!

Kom langs voor permanente make up lippen

Wil je ons sfeervolle salon ervaren? Kom langs en laat je onderdompelen in een ontspannen sfeer, waar onze ervaren PMU lippen specialisten klaar staan om je te verwelkomen.

Permanente make up lippen
Hoe maak ik een afspraak?

Wil je prachtige lippen met permanente make-up in Utrecht? Bij Beauty Art ben je aan het juiste adres! Boek eenvoudig jouw afspraak voor permanente make-up voor je lippen via onderstaande knop. Heb je liever telefonisch contact voor het inplannen van je afspraak? Bel ons gerust!

Professionele PMU specialisten

Onze ervaren PMU-artiesten bij Beauty Art Utrecht zijn gespecialiseerd in de kunst van permanente make-up voor de lippen. Vertrouw op hun vakmanschap voor een resultaat dat jouw natuurlijke schoonheid accentueert.

Aangepast aan jouw stijl

Permanente make-up voor je lippen bij Beauty Art is niet zomaar een behandeling, het is een stijlkeuze. Of je nu gaat voor een subtiele, natuurlijke uitstraling of een opvallende glamoureuze look, wij passen de make-up aan naar jouw persoonlijke voorkeur.

Langdurig resultaat

Met permanente make-up voor je lippen bij Beauty Art geniet je langdurig van prachtige lippen zonder dagelijkse make-uproutine. Word wakker met stralende lippen, klaar voor elke gelegenheid!

● Ben je verhinderd en kun je niet op de afspraak komen? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, te laten weten dat je niet komt. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, e-mail of door je af te melden via de link in de herinneringsmail (let op: dit moet 48 uur van te voren!). Deze regel geldt voor iedereen en in alle denkbare situaties, dus ook bij ziekte, een ongeluk, een ziek kind en meer.
● Kom je niet opdagen, of meld je je niet op tijd af? Dan betaal je 50% van de behandelingskosten.
● Kom je meer dan 5 minuten te laat voor je behandeling? Dan verkorten we de tijd van de behandeling met evenveel tijd. In dit geval betaal je alsnog het volledige bedrag van de behandeling. In deze situatie zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.
● Ben je een nieuwe klant? Dan vragen we je om een aanbetaling van 50% van de behandelingskosten. Als je bent verhinderd en je afspraak niet op tijd annuleert, houden wij de aanbetaling.
● Neem kinderen onder de 7 jaar niet mee naar de salon.
● Heb je in een andere salon wimperextensions laten zetten? Dan kun je bij ons helaas niet terecht voor refills. Wel ben je natuurlijk van harte welkom voor een nieuwe set.
● Is meer dan 80% van je wimperextensions uitgevallen voor je refill-behandeling? Laat dit ons dan vooraf weten.
● Wij adviseren je om na iedere 3e refill een nieuwe set wimperextensions te laten plaatsen. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
● Alle afspraakbevestigingen en -wijzigingen sturen wij per e-mail. Zorg dus dat je het juiste e-mailadres aan ons doorgeeft!
● Heb je een afspraakbevestiging ontvangen per mail? Controleer deze dan goed, om fouten en miscommunicatie te voorkomen.